Kuvaaja Lare

- Videokuvausta taidolla -

KuvaajaLare

Hautajaiset

09/02/2022 Ilmoitus
Hautajaisvideoiden teko on toistaiseksi tauolla 09.02 – 31.5.2022 ajalla.

Videokuvaus hautajaisissa

Hautajaisissa kuvaajan tehtävä kannattaa sopia etukäteen, sekä on myös parempi, että kuvaajia on vain yksi. 

Tilaisuuden huomioon ottaen liikun tiloissa rauhallisesti, omaisia kunnioittaen. Videokuvauksen teen hautajaisissa aina dokumentaarisesti, eli siten kuin asiat etenevät. Papin sanat tallentuvat erilliselle mikrofonille selkeästi. 

Omaisista en ota lähikuvia, vaan dokumentointi keskittyy itse tilaisuuden taltiointiin: Papin puheeseen, hautajaiskukkiin ja muistokirjoituksiin (tai addressien lukuun). Jälkikäteen videokuvasta on muun muassa se hyöty, että papin sanat voi kuulla uudelleen, tai videon voi toimittaa läheisille jotka eivät ole päässeet paikalle. Videosta voi olla myös apua surutyön käsittelemisessä.

Hautajaisia kuvatessa en myöskään korosta ihmisten surua, vaan tilaisuuden arvoa ja kunnioitusta edesmennyttä vainajaa kohtaan. 

Hautajaistallenteeseen kuuluu noin yhden tunnin kuvaus siunaustilaisuudesta ja tallenteen kevyt editointi. Tallenteen saa viikon sisällä. Se on katsottavissa ja ladattavissa salasana suojatulla sivustolla kaksi (2) viikkoa kuvauspäivästä.  

500€ / tilaisuus (sisältää alv. 24% ja matkakulut PK-seudulla)
600€ / Livelähetys verkkoon (sisältää alv. 24% ja matkakulut PK-seudulla)
Tallenne on myös saatavilla USB-muistille (15€/kpl, sis. postikulut Suomessa)

Hinnat koskevat Helsingin, Espoon ja Vantaan alueita. Tarvittaessa muulle alueelle, pyydä tarjous soittamalla 040 444 1498 tai sähköpostilla info@kuvaajalare.fi

Tilauslomake

Kirjoita yllä olevaan lyhyesti esimerkiksi: Mistä tapahtumasta on kyse, paikkakunta ja päivämäärä. Kiitos!