Häät

Tehdään yhdessä teidän päivästänne ikimuistoinen!

Hääpäivä on erityinen, mutta silloin saattaa jännittää, olla tunteet pinnassa ja päivä tuntuu menevän todella nopeasti. Autan teitä muistelemaan päivänne tärkeimmät hetket taltioimalla päivänne juuri haluamallanne tavalla! Taltioinnin tapoja on lukemattomia, mutta olen listannut alle muutamia paketteja, auttaakseni päätöksen teossa.

Olen tehnyt häävideokuvauksia vuodesta 2010 alkaen: Olen ollut useissa erilaisissa häissä, niin suurissa, kuin erittäin intiimeissä. Kuvaan häät useimmiten yhdellä kameralla, mutta tarpeen tullen kahdella kameralla ja kuvaajalla. Esimerkki hinnasto on tehty yhdellä kuvaajalla. Saavun häihin aina kunnioittaen arvokasta tilaisuutta, eikä toiminnastani aiheudu häiriötä eikä kuvaaminen vaadi isoja erikoisjärjestelyitä. Kuvaan tapahtumat, niin kuin ne ovat tilanteessa olleet.

Kaikkiin kuvauksiin sisältyy suunnittelupalaveri.

1. Vihkiminen

Tämä on päivän kohokohta, kun sanotaan toisille sanat: “Tahdon”. Videokuvaan tapahtuman kokonaisuudessaan, valmis video on yleensä noin tunnin mittainen. 

450€ / sisältäen matkakulut Helsingissä ja Vantaalla, muualle sopimuksen mukaan. Lopullinen videon toimitus tapahtuu Internetissä salasanasuojatulla sivustolla. Hintaan sisältyy kuvausmateriaalin editointi ja haluamanne tekstit.

2. Koko päivän kuvaus

Aloitan kuvaamisen vihkimistilaisuudessa, tästä siirrytään juhlapaikalle. Juhlapaikalla kuvaan ohjelmiston mukaisesti päivän kulkua. Päivä loppuu ensimmäisiin tansseihin, ilotulitukseen, tai sopimuksen mukaan siihen, mikä kruunaa iltanne. Hintaan sisältyy kuvausmateriaalin editointi ja haluamanne tekstit.

1150€ / sisältäen matkakulut Helsingissä ja Vantaalla, muualle sopimuksen mukaan. Lopullinen videon toimitus tapahtuu Internetissä salasanasuojatulla sivustolla. Hintaan sisältyy kuvausmateriaalin editointi ja haluamanne tekstit.

3. Dokumentaarinen kuvaus

Dokumentaarinen kuvaus on hääkuvausten helmi! Tämä kuvaus alkaa jo häiden suunnittelusta, vaatteiden valinnoista, huipentuen hääpäivänä tapahtuvaan koko päivän kuvaukseen. Sovin dokumentaarisen kuvauksen kulun aina hääparin toiveiden mukaisesti.

Muut palvelut
Teen yhteistyötä myös muun muassa valokuvaajien kanssa, bändien, DJ:n sekä useiden muiden. Jos haluat saada kokonaisvaltaisemman paketin, älä epäröi kysyä myös näitä kauttani!

Työnäytteitä

Kuvasin Pinjan ja Markuksen häät. Lyhyessä videossa on kirkko osuus. Kokonaisuudessaan kuvauspäivä oli koko päivän mittainen. 

Tilauslomake

Kirjoita yllä olevaan lyhyesti esimerkiksi: Mistä tapahtumasta on kyse, paikkakunta ja päivämäärä. Kiitos!