• 040 444 1496
  • info@kuvaajalare.fi

Kuvaaja Lare

- Videokuvausta taidolla -

Tervetuloa kotisivuilleni! 

Kirjoita yllä olevaan lyhyesti esimerkiksi: Mistä tapahtumasta on kyse, paikkakunta ja päivämäärä. Kiitos!

Häät

Tarjoan häiden videokuvausta.
1. Kirkkokuvaus
2. Koko päivän kuvaus
3. Dokumentaarinen kuvaus

Yritykset

Tarvitseeko teidän yrityksenne laadukasta videokuvausta? Olen toiminut useille yrityksille, muun muassa: iLOQ, Rasmus Ry, Haaga-Helia ja Finnair.

Kaste

Onko pienokaisesi saamassa juuri nimen? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kuvataan teidän tilaisuus juuri teidän näköiseksi!

Hautajaiset

Kuvaajan tehtävä kannattaa sopia etukäteen. Hautajaisissa läheisten tunteet ovat pinnassa ja omaisten joukosta voi olla vaikea löytää kuvaamiseen kykynevää. Useimmiten on paras käyttää ulkopuolista kuvaajaa,  tämän lisäksi se on myös Suomen seurakuntayhtymän kanta asiaan. 

Muut kuvaukset

Olen tehnyt paljon erilaista videokuvausta. Jos sinulla on tarve videokuvaukselle, niin ota rohkeasti yhteyttä! Räätälöidään kuvaus tarpeesi mukaan.

Myös VHS -> DVD:lle (tai tiedostona) onnistuu kauttani.

Tietotekniikka palvelut

Olen työskennellyt IT-alalla vuodesta 2011 alkaen. Palveluita tietotekniikassa: Kovalevyjen kopiointi, tiedostojen palautus. Tietokoneen puhdistaminen. Tietokone on hidas käytössä – tämän nopeuttaminen. Annan myös mielelläni tukea muissa askarruttavissa kysymyksissä.

Blogi

Avattu 3.5.2019.

Työnäytteet

Lisätietoa tekemistäni töistä.

Suositteluita

"Lare suunnitteli ja toteutti projektin. Vastuualueena kuvaus ja leikkaus. Finnair on erittäin tyytyväinen työhön ja suosittelee vastaaviin tehtäviin media-alalla.
Finnair - viestintäpäällikkö
"Lare on suunnitellut tuotantoja, valaissut, äänittänyt, kuvannut, leikannut ja julkaissut lukuisia tuotteita. Hän on luotettava ja vakaa media-alan ammattilainen".

Puolustusvoimat - osastopäällikkö
fiFI
en_USEN fiFI